"Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür Eğitim Çalışanlarının Adresi"
image
Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya İftar Programımız
312 23 Mart, 2024

Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya İftar Programımız

ANTALYA HÜRRİYETÇİLERİ İFTARDA BULUŞTU

Sendikamız Antalya 1 Nolu Şubemiz tarafından Antalya Öğretmenevinde iftar programı düzenledi.
Geçen yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ikincisi yapılan programa yüzlerce öğretmenimiz teveccüh göstererek aileleriyle yoğun katılım gösterdiler. 
Hürriyetçi Eğitim Sendikası Genel Başkanı Levent Kuruoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri de Antalya'ya gelerek, Antalya'nın hür yürekli öğretmenleriyle birlikte iftar yaptılar. Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Hilmi Taner açılış konuşmasında programa katılan Genel Başkanımız Levent Kuruoğlu nezdinde diğer genel merkez yöneticilerine, şube yönetim kurulu üyelerine, ilçe temsilcilerine ve iftar programına katılan katılamayan tüm üyelere teşekkür ederken, Hürsen Konfederasyonu çatısı altında birleşen Hür Sağlık Sen Antalya Temsilcisi Mustafa Gül, Hür Büro Sen Antalya Temsilcisi Tuğra Ulusoy, Hür Ulaşım Sen Antalya Temsilcisi Abdullah Erol, Hür Yerel Sen Antalya Temsilcisi Ceyhun Altay'a katılımlarından dolayı da teşekkür etti.

Şube başkanı Hilmi Taner, Antalya'da yapılan sendikal çalışmalar hakkında eğitim çalışanı üyelerimize bilgi verdi.
Ardından söz alan Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu konuşmasında Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtarak Hürriyetçi Eğitim Sen'in beş yıl içinde toplu sözleşme masasına yetkili sendika olarak oturacağına değinerek sendikamızın talimat alacağı tek mercinin sendika üyelerimiz olduğunu belirtti.

Genel Başkanımızın emekli olan öğretmenlerimize plaket takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek program sona erdi.