"Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür Eğitim Çalışanlarının Adresi"
image
HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN ANKARA 2 NO'LU ŞUBEDE KONGRE COŞKUSU
300 04 Mart, 2024

HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN ANKARA 2 NO'LU ŞUBEDE KONGRE COŞKUSU

HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN ANKARA 2 NO'LU ŞUBEDE KONGRE COŞKUSU

Hürriyetçi Eğitim Sen Ankara 2 Nolu Şube 1. Olağan Genel Kurulu Mükemmel Bir Demokrasi Şöleni İle Gerçekleşti. Kurucu Şube Başkanı Seda Cebre ve yönetimi üyelerinin güvenini alarak yapılan seçimle yeni yönetimini oluşturdu. 

Kongreye Hürsen Konfederasyon Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Hürriyetçi Büro Sen Genel Başkanı Harun Gül, Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan İrge, Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Ceyhan Eroğlu ve yönetimi, Ankara Üniversite Şube Başkanı Serpil Koçyiğit ve yönetimi, Ankara 2  Nolu Şube Kurucu Yönetimi ve üyeleri katıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Hürriyetçi Eğitim Sen hür ve eleştirel düşünceyi özümseyen, çok sesliliğe saygıyı garanti altına alan, Tüm eğitim çalışanlarının ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki kazanımları ile hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmeyi amaçlayan, memurun vicdanının yanısıra cüzdanının da hür olmasının mücadelesini veren sendikacılığın yeni ve gür sesi olan sendikamız, "Fikri hür, vicdanı hür, İrfanı hür" bir anlayışla bağımsız sendikacılık yapmaya ant içmiş bir misyona sahiptir.
Hürriyetçi Eğitim Sen çatısı altında toplanmanın gurur ve coşkusunu yaşıyor, Ankara 2 Nolu Şubenin ülkemiz, milletimiz ve eğitim camiamıza hayırlar getirmesini diliyoruz. 

Ankara 2 Nolu Şube 1. Olağan Genel Kurulunda Divan, Ceyhan Eroğlu Başkanlığında İsmail Taşpınar ve Zehra Berber’den oluştu. 

Yapılan seçim sonucunda

Şube Yönetimi;

Şube Başkan: Seda CEBRE
Başkan Yrd.(İdari İşler): Ertan ÖZMEN
Başkan Yrd.(Mali İşler): Dr. Uğur KARAMAN
Başkan Yrd.(Örgütleme): Ali Metin DÜNDAR
Başkan Yrd.(Eğitim ve Etkinlikler): Gülay ÜNSAL
Başkan Yrd.(Mevzuat ve Haklar): Ali Bilgin AKAN
Başkan Yrd.(Medya ve Tanıtım): Selda GÜNER

Denetleme Kurulu;

Köksal KEFELİ
Mustafa Yılmaz AKSOY
Gülsüm DALGIÇ
Özgür İhsan ÖGE
Recep ÇİV

Disiplin Kurulu;

Erdal VAR
Hilal YILDIZ
Taner KASIMOĞLU
Tevfik Fikret ATAY
Betül Zeynep TAŞÇI

Başkanlarımızdan oluşmuştur.

Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Seda Cebre ve yönetimini, Disiplin Kurulu,  Denetleme Kurulu Asil ve Yedek üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
Kuruluştan bugüne kadar yanımızda olan beraber yol yürüdüğümüz, emek veren bütün üyelerimize, Ankara 2 Nolu Kurucu Şube Yönetimine emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.