"Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür Eğitim Çalışanlarının Adresi"
image
Hürriyetçi Eğitim Sen Ankara 2 No'lu Şube Kahvaltı Programımız
191 21 Nisan, 2024

Hürriyetçi Eğitim Sen Ankara 2 No'lu Şube Kahvaltı Programımız

ANKARA 2 NOLU ŞUBE BAHAR KAHVALTISI BULUŞMASI

Hürriyetçi Eğitim Sen Ankara 2 No’lu Şube Bahar Kahvaltısında üyeleriyle bir araya geldi. Genel Başkanımız Sayın Levent Kuruoğlu’nun, Genel Sekreterimiz Sayın Ali İhsan Hasanpaşaoğlu’nun, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Emrah Gültekin ve Ramazan İrge’nin, Ankara 1 Şube Başkanı Sayın Ceyhan Eroğlu ve  Üniversite Şube Başkanı Sayın Serpil Koçyiğit ve yönetiminin katıldığı, üyelerimizin aileleriyle geldiği, sendikamızı merak eden eğitim çalışanlarının misafir olduğu içten ve samimi bir Pazar sabahı yaşandı.

Genel Başkanımız Sayın Levent Kuruoğlu yaptığı konuşmayla üyelerimize ve misafirlerimize, eğitim çalışanlarının hayalini kurduğu sendikal mücadelenin yolunun Hürriyetçi Eğitim Sen ile açıldığını, bağlı olduğumuz tek liderin Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olduğunu, şeffaf ve bağımsız bir sendikacılık anlayışıyla ilerlediğimizi belirtti. 

Hürriyetçi Eğitim Sen ailesine katılan eğitim çalışanlarının büyük güven ve inançla yol aldığını, böylesi güzel etkinliklerde bir araya gelerek teşkilatımızın birbirine olan bağlılığının güçlendiğini görmüş olduk. 

Bahar Kahvaltımıza katılan Hürriyetçi Eğitim Sen’in kıymetli üyeleri ve kıymetli misafirlerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.