"Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür Eğitim Çalışanlarının Adresi"
image
HES Kütahya Şubesi 1.Olağanüstü Genel Kurulunu Gerçekleştirdi
221 10 Mart, 2024

HES Kütahya Şubesi 1.Olağanüstü Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

HES Kütahya Şubesi 1.Olağanüstü Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Hürriyetçi Eğitim Sen Kütahya Şubesi 1. Olağanüstü Genel Kurulu Mükemmel Bir Demokrasi Şöleni İle Gerçekleşti. Kurucu Şube Başkanı Murat Sunguralp KOCABAŞ ve yönetimi, üyelerinin güvenini alarak yapılan seçimle yeni yönetimini oluşturdu. 
Kongreye Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Sekreteri Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU , Hürriyetçi Eğitim Sen Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz İDUĞ, Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nizamettin ŞENOL ve Kütahya Şubesi üyeleri katıldı. Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kongrede bir konuşma yapan Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Sekreteri Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU, " Yüzde 2 barajı ve çeşitli engellemelere rağmen Hürriyetçi Eğitim Sen'in büyümeye devam ettiğini ve yakın bir zamanda yetkili sendika olacağını ifade etti." Sözlerine seçilecek olan yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek son verdi.
Yeni yönetimiyle güven tazeleyen Kütahya Şube Başkanı Murat Sunguralp KOCABAŞ, yaptığı açıklamada “Hürriyetçi Eğitim Sen hür ve eleştirel düşünceyi özümseyen, çok sesliliğe saygıyı garanti altına alan, tüm eğitim çalışanlarının ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki kazanımları ile hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmeyi amaçlayan, memurun vicdanının yanı sıra cüzdanının da hür olmasının mücadelesini veren sendikacılığın yeni ve gür sesidir. Sendikamız, "Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür" bir anlayışla bağımsız sendikacılık yapmaya ant içmiş bir misyona sahiptir.
Hürriyetçi Eğitim Sen çatısı altında toplanmanın gurur ve coşkusunu yaşıyor, yeni yönetimimizin ülkemiz, milletimiz ve eğitim camiamıza hayırlar getirmesini diliyoruz.” dedi. 
Yapılan seçim sonucunda
Şube Yönetimi;
Şube Başkanı: Murat Sunguralp KOCABAŞ
Başkan Yrd.(İdari İşler): Mutlu ALABAŞ
Başkan Yrd.(Mali İşler): Cengiz OKUDUCU
Başkan Yrd.(Teşkilatlanma): İsmail DAŞKIN
Başkan Yrd.(Eğitim ve Etkinlikler): Emre APAYDIN
Başkan Yrd.(Mevzuat ve Haklar): Hasan KARAGÖZ
Başkan Yrd.(Medya ve Tanıtım): Hakan İNCE
şeklinde oluşturulmuştur.