"Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür Eğitim Çalışanlarının Adresi"
image
Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İftar Programımız
271 29 Mart, 2024

Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İftar Programımız

Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İftar Programımız

Kırklareli Hürriyetçi Eğitim Sen İl Temsilciliğimiz Genel Başkan Levent KURUOĞLU, Genel Sekreter Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU, Genel Merkez Yöneticileri'nin katıldığı iftarda üyeleriyle buluştu.

İl Temsilcisi Fatih ÇODAR;

"Biz “HÜRRİYET” yoluna çıkarken diğerlerinden farklı, siyasetin arka bahçesi ve oyuncağı olmayan; üyeleri için çalışan ve üyelerine kendilerini değerli hissettirmek için mücadele eden bir sendika olmayı kendimize hedef koymuştuk. Çok şükür bu hedeflerimizden milim sapma olmadı. Bir iftar organizasyonu düzenledik malum seçim süreci olmasına rağmen hiçbir siyasi yapılanmaya aramızda yer vermedik. Kesinlikle ve kesinlikle herhangi bir siyasi propaganda ve söylemde bulunmadık. Kimseden zerre destek almadık. Üyelerimizin bizlere emaneti olan aidatlarıyla organizasyon yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz SENDİKAYIZ.
İftarımıza katılan başta Hürriyetçi Sendikalar Konfederasyonu ve Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Sayın Levent KURUOĞLU’na, Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Sekreteri Sayın Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU’na, Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Sayın Emrah GÜLTEKİN’e ve sendikamızın birbirinden kıymetli “HÜRRİYET” sevdalısı değerlerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.